Fietsmand-merken

Fietsmanden en -kratten van de grootste merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Fastrider hondenmand

12 jan. 2021
“Ik had al zo'n soort mand voor mijn hond. Nu er een pup komt, krijgt die haar eigen mand. We gebruiken deze mand voor onderweg. In restaurants, bij de (klein)kinderen en overal waar we op bezoek gaan, gaat ons hondje erin liggen. Dit gaan we met de pup ook weer aanleren. Vandaar haar eigen mand. Goede prijs op deze site en snel verstuurd. We zijn er heel blij mee. We gebruiken deze niet als fietsmand.”
Fastrider hondenmand

Basil Denton fietsmand

9 dec. 2020
“Mooie mand, mooie kleur. Hoe het blijft naar een paar maanden gebruik en als het veel in de regen of felle zon op school staat is afwachten. Formaat is goed op 24 inch fiets. Mand vastgezet op het rek met tiewrap. Ging prima. De bekleding van de handvatten van de mand kan makkelijk los. Hier ook een tiewrap omheen gedaan om verliezen te voorkomen.”
Basil Denton fietsmand

Urban Proof Fietskrat 30L - RECYCLED

29 okt. 2020
“Hoogzwanger en met een zoontje van 2, die net van een stoeltje op de fiets voor naar een groter stoeltje op de fiets achter gaat (lees: 2 stoeltjes op de fiets), besloot ik een kratje nodig te hebben om mijn zoontje te voorzien van zuurstof wanneer hij achterop zit. Zodoende op zoek gegaan naar het perfecte kratje voor op de voorkant van mijn moederschip (fiets). Al snel belandde ik bij de shop van Frank. Pre-cies wat ik zocht, vond ik hier buitengewoon snel: een kratje voor op de fiets. Met weinig eisen koos ik voor het kratje wat in de omschrijving ‘recycled’ en op het kratje ‘urban’ had staan. Ik woon namelijk in een stad en dat sluit goed aan bij Urban. Net als mijn fiets is ook het kratje zwart en dat valt minder op denk ik. Het kratje werd snel geleverd en is heel licht in gewicht, wat ik super prettig vind aangezien ik zelf aardig wat extra kilo’s aan zwangere buik, peuter en fietsstoeltjes meesleep. Het kratje zelf is de perfecte grootte voor mijn tas en eventueel een klein hondje of een konijn erbij, maar een volwassen labrador past er denk ik niet in. Ook niet zonder tas. Ik vroeg mijn man om het kratje te bevestigen, dus nu ziet niet de wereld, maar ik zelf het woord ‘Urban’ op het kratje staan tijdens het fietsen en ondanks dat ik dat anders voor ogen had, kan ik daar ook wel van genieten. Ik raad dit product absoluut aan aan iedereen met een fiets waar je een kratje op kan bevestigen! Als je die niet hebt, zou ik die eerst kopen, dat bevestigt makkelijker. De prijs was uiteraard top en de bezorging snel, dus ik ben een gelukkig mens en zou als ik nog een fiets had zeker precies hetzelfde kratje kopen.”
Urban Proof Fietskrat 30L  - RECYCLED